torsdag 23. august 2012

Californiaturen del 9

Neste morgen ble vi enige om å være et par timer på Harris Ranch før vi sjekket ut. Det var fristende med badebassenget i varmen.

Dina ville bade


Det var flere som likte seg


Det nærmet seg lunsj og vi måtte videre. Alle sjekket ut fra Harris Ranch og de tre leiebilene ble gjort klar med bagasjen. En liten pust i resepsjonen. Legg merke til møbeltrekket som passer på en ranch.

I resepsjonen


En av bilene er klar


Vi satte kurs tilbake mot kysten, og kjørte gjennom det typiske landskapet med gulaktige åser som var pyntet med grønt.

Dekorativt landskap


Etter hvert ble det mer grønne og frodige omgivelser og vi kom til den lille byen San Luis Obispo. Her hadde vi hørt lå et spesielt hotell vi ville innom og se. Madonna Inn.

I baren på Madonna Inn


Her er restauranten


I restauranten


Madonna Inn ble bygt i 1958 som motell, men senere utvidet. Eierne var Phyllis og Alex Madonna. På bildet ser vi trappa som går opp til blant annet butikk.

I trappa


Madonna Inn er kjent for sitt bakeri og kakene var fristende. Kakestykka var kjempestore.

Fristende kaker


Vi satte oss i kafeen og drakk kaffe.


Sjølve hotellet lå litt bak og oppenfor restaurantavdelingen. Stilen på Madonna Inn er kitsch. En kan si hva en vil om Madonna Inn, men spesielt er det. På bildet er vi klar til å dra videre.

Foran Madonna Inn


Kursen ble nå satt mot Pismo Bach. I dette området ligger en klynge med fem byer, og Pismo Beach er en av dem. To av gruppene skulle bo på Seacrest hotell, en av familiene skulle bo i nærheten.

Hotellet vi skulle bo på


Ovenfor hotellet beitet kuer


Stranda ved Pismo Beach er berømt for å ha Californias lengste og bredeste strandstrekninger. Men denne dagen var det litt kjølig.

Stranda ved hotellet


Første brygga her ble bygt i 1882. Vi bar skoene og spaserte hele stranda bort til piren og brygga der det var restaurant. Til slutt var hele gjengen samlet. Ikke lenge etter gikk solen ned i et praktfullt lys.

Samlet på brygga


Flott solnedgang


En del av oss voksne gikk litt lenger opp i byen og satte oss på en karaokebar. Det ble en morsom avslutning på kvelden.

En av artistene  


1 kommentar: