tirsdag 1. januar 2013

Nyttårsfeiring 2012

Nyttårsaften var det nyttårsselskap hos familie på Kolsås. Vi møtte opp ca kl 19.00 og da la vertinnen siste hånd på middagsbordet. Det var pyntet i sølv.

Middagsbordet


Middagen startet og menyen var: først fiskesuppe, så kalkun med alt tilbehør, til dessert is og sjokolade- mousse. Det smakte fortreffelig.

Vi tar plass ved bordet


Deserten på plass


Seinere på kvelden ble det servert flere sorter oster, og flere typer kjeks, samt druer. Nå ventet vi på at klokken skulle nærme seg 24.00.

Snart et nytt år


Sjampanjen står klar


Før klokka slo midnatt stod vi klar på verandaen for å se på fyrverkeriet. Det var disig så vi fikk beundre bare de nærmeste rakettene som spratt opp og eksploderte i flotte farger.

Klokka er snart 24.00


Fine raketter


Det smalt rundt oss på alle kanter, for det nye året kom rundt hjørnet med dunder og brak. Plutselig var 2013 et faktum. Jentene feiret det med stjerneskudd.

Fredelig stjerneskudd


Enda ei nyttårsfeiring var over, 2013 ligger blankt foran oss. I dag på 1. nyttårsdag har jeg sett nyttårs- konserten fra Wien. Som vanlig en fin forestilling både for øyne og ører. Jeg vil ønske alle som leser dette et Godt Nyttår, og minne om det Dalai Lama sa: Det er bare to dager i året som ikke betyr noe; dagen i går og i morgen.

Godt Nyttår!!







 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar