søndag 27. januar 2013

Lillegutt 21 år 2013

Lørdag var vi samlet for å feire bursdagsbarnet som hadde blitt 21 år dagen før som var 25. januar. Han ble først gratulert med sjampanje. Se nøye på bildet under. Lyset i hylla er ett som var igjen fra dåpsmiddagen i Tjørvåg påska 92. Legg også merke i hylla under. De svarte skoparet er det første til storesøster, de kvite er lillebror sine første sko.

Bursdagsbarnet


Når vi først snakker om sko. Se på bildet under. Stor utvikling på 21 år. Det første skoparet lillegutt stabbet rundt i, det står her sammen med ett av de han spaserer rundt i i dag.

Før og nå


Vi var til sammen ni personer i selskapet, storesøster var desverre ikke hjemme. Her ser vi en av gjestene.

En av gjestene

Det ble tid til en liten prat med bursdagsbarnet før middag. Menyen var lasagne og salat. Jeg troe det var hovedpersonen som hadde bestemt menyen.

En liten prat før middag

Lyset som er nevnt ble altså til overs fra dåpsmiddagen i Tjørvåg påska 92, planen var å bruke det en gang de var på besøk, men alltid glemt. Jeg tenkte at 21- årsdagen var en passelig anledning å bruke det. Dermed tok jeg med lyset, og det brant under bursdagsmiddagen. Vi ser det i bakgrunnen ved vinduet.

Middagsbordet

Til slutt kom kaker og kaffe. Sjølve bursdagskaka, pavlovakake, var flott og nydelig god, sjokoladekaker med hjemmelaget vaniliesaus ble også servert. Ved bordet på bildet under ser vi bursdagsbarnet og venninnen.

Ved kaffen

Det var et hyggelig bursdagsselskap, og jeg vil avslutte med et bilde av bursdagsbarnet tatt sommeren 94 i Oslo. Tenk at bursdagsbarnet har vært så liten. Nå troe jeg vogna hadde vært for knapp.

Tida går


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar