søndag 1. juli 2012

Besøk i Tigerstaden

Har hatt besøk et par dager, og i går ettermiddag dro vi en tur inn til Oslo. Først gikk vi så nær vi kunne regjeringskvartalet, så de fikk se hvor terroren rammet i fjor. Derfra ruslet vi videre. Vi så, og hørte skrålet fra homoparaden. Men vi gikk med fast kurs, og utenfor VG stoppet vi litt og så på statuen der.

Besøk hos Avisleseren


Vi skulle møte folk på Aker Brygge og kurset dit. Nå spaserte vi på Karl Johan, hovedgaten som strekker seg fra Sentralbanestasjonen til Slottet. Der pågikk en demonstrasjon. Hva som var temaet og hvem de skrålte for eller mot, gikk meg hus forbi. Men mest fremmede fugler i toget. Ridende politi loset dem hjennom trafikken.

Demonstrasjonstog

Aker Brygge er Oslos møteplass for shopping, underholdning og servering. Om lag 12 millioner mennesker besøker Aker Brygge hvert år. Nå spaserte vi langs småbåthavna, det blåste litt, så vi gikk videre rundt på baksida, og der ved et bord satt resten av gjengen.  I nærheten tok jeg et bilde av Dina.

I bakgrunnen ser vi så vidt
i Mannen på stylter


Vi satt på Aker brygge og pratet, men så skulle en del av gårde på konsert. Vi andre dro hjem, og til middag samlet vi oss til grillparty. Vi hadde det hyggelig.

Grillsjefen


I dag grytidlig dro de to gjestene.
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar