onsdag 18. juli 2012

På kino med Woody Allen

I går var det kinobesøk. Vi var en gjeng som ville se Woody Allens nyeste film. På vei til Gimle kino kom vi forbi statuen av Gunnar Sønsteby, vår store helt og motstandsmann under krigen. Vi måtte stoppe opp og se på Kjakan der han stod og speidet og holdt i sykkelen.

Helten Kjakan

Vi skulle se To Rome With Love. Woody Allen som hadde skrevet manuset til filmen, hadde også en av rollene. Woody Allen ble født i Brooklyn, New York i 1935. Han startet sin karriere som 15- åring med å skrive vitser i en lokalavis. Han spilte også klarinett, noe han gjør den dag i dag. Dette geniet kan det meste: manusforfatter, skuespiller, regissør, bare for å nevne litt.

Geniet Woody Allen



Vi satte oss godt til rette i Gimle kino og så Allens nyeste film To Rome With Love. Siden den er innspilt i Roma var det spennende å se igjen den flotte byen som vi besøkte for ikke så lenge siden. Jeg synes filmen var underholdende, og Woody Allens rolle var morsom. I flere sekvenser av filmen humret alle i kinosalen. Filmen kan anbefales.

Filmplakaten

    
Etter kinoforestillingen gikk vi til en uterestaurant på Frogner. Filmen måtte diskuteres. Alle likte den. De siste filmene til Woody Allen jeg har sett er: Match Point, Midnight in Paris, og nå altså To Rome With Love. Alle filmene kan anbefales. Det var en koselig kveld i hovedstaden.

På Frogner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar