torsdag 27. september 2012

Skoleminner, del 4

Fast hvert år på ungdomsskolen var juleforestillinga som 10. klassene stod for. Julefesten ble holdt på kulturhuset, og hovedprogrammet der var var forestillinga avgangsklassene hadde jobba med før jul. Elevene hadde god hjelp spesielt fra musikklærerne. I 1992 var temaet for forestillingen: I Dovregubbens Hall. Under ser vi to bilder fra julefesten 92.

I Dovregubbens Hall



I 93 var temaet for forestillinga: Tornerose. 10. klassene var utrolig flinke til å gå inn i rollene sine. Men det var mange av elevene som måtte trå til bak scena med alt som skulle klaffe der. De fleste hadde en jobb å gjøre under framføringa, enten på eller bak scenen.

Fra Tornerose


Det varierte naturligvis med talenter i de forskjellige avgangsklassene, men oftest var der både sang- og danstalenter, og flere som spilte forskjellige instrument. I 95 var tittelen på forestillinga: Spelet om jula. Der var alvorlege, men også livlige innslag.

Maria med barnet


Danserinner på slottet i Jerusalem



Det var mye ekstraarbeid med julefestene, spesielt for musikklærerne, men alt ble ferdig til forestillinga. Temaet for hvert år var sjølsagt forskjellig, og avgangsklassene var flinke. Jeg har tatt med bare et utvalg med bilder, og det siste er fra 98. Temaet var: Pizza og Kjæli´heit. Som vanlig var elevene flinke. Under er et bilde fra forestillinga.




   

  
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar