onsdag 12. desember 2012

På skoleavslutning desember 12

I går som var tirsdag 11. desember var jeg bedt med på skoleavslutning før juleferien. Barnebarnet som går i 6.- klasse skulle være med på opptreden, og det måtte dokumenteres. Klokken 18.00 skulle festen starte på Bryn skole.

Diskusjon før festen starter
Dina til høgre

Så skulle festen starte, og først ønsket en klassekontakt alle velkommen. De første som skulle skje på programmet var sang fra hele klasse 6 b som Dina går i. De sang: Den lille stjernen av Ole Paus.

Fin sang av 6 b
Dina nr 4 fra venstre

Men så ble det liv, for nå danset de: Gangnam` style. Koreaneren som kaller seg PSY er blitt svært kjent med denne dansen. Musikken runget i salen og elevene gav alt i framføringen. Det var skikkelig morsomt
Her kommer tre bilder fra det nummeret.

Gangnam`style



Dette kunne elevene

Dina fremst til høgre

Det var videre program med Glade jul sunget av noen av elevene, Så kom opplesere og drama rundt eventyret Piken med svovelstikkene. Noen korte sketsjer var også lagt inn. Bildet under er fra en av  sketsjene.

Sketsj


Elevene avsluttet programmet med at de sammen sang : Himmel på jord. Teksten er av Jan Vinocents Johannessen, og musikken av Amund Enger. Det var en fin avslutningssang.

6 b avslutter med sang
Dina midt i framme

Nå var det kaffe og kaker. Vi satt ved langbord som var ferdig pådekket. Nå var det bare å gå til bordet med kaker og forsyne seg. Under denne matykten overrakte klassekontakten gave og blomster til den kvinnelige læreren til 6 b. Hun fikk mange gode ord, for de sa at både elever og foreldre likte godt denne læreren. Så var festen over, en kjekk stund på Bryn skole. Det var bare å rusle hjem i fint vær, men bitende kulegrader.

Kaffestund

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar