onsdag 6. februar 2013

Jubileum i Polen, februar 13, del 2

Lørdag skulle den store dagen feires. Nå var alle gjestene ankommet Stettin, også familie fra Danmark og England. Alle norske som kunne komme var på plass. Innbydelsen sa vi skulle møte på restaurant Ricoria klokka 19.00. Bildet under viser vi er kommet til rett sted.

Jubileum


Da gjestene kom inn døra, ble de møtt av gitarmusikk. To karer spilte, og de var dyktige. Flere av gjestene var musikkjennere og sa gitaristene kunne sitt fag. Men så var de anbefalt av Stettin radio.

Gitaristene

To serveringsdamer stod klare og bød på sjampanje. Det var bare å forsyne seg med et glas fra nærmeste brett. Gjestene ankom ganske presis.

Gjestene ankommer

Det skulle serveres fra buffé, og der var mye å velge i for enhver smak. Gitarmusikk under måltidet.

Litt av buffeen

 Jeg er nysgjerrig

Det var dekket på langbord og fargene gikk mye i rosa. Bildet under er tatt rett før gjestene setter seg.

Middagsbordet

Senere på kvelden ble det kaker og kaffe. Det var flott da de kom trillende med bursdagskaka.

Bursdagskaka

Kakene smakte fortreffelig. Jeg visste å forsyne meg. Kjempegodt!

Gode kaker

Da gitaristene var ferdig med sin flotte musikk, tok to karer over musikkanlegget, og nå ble det høve å svinge seg. Innimellom var det pause ved bordet.

Pause

Det ble også danset Gangnam style. De fleste kunne den.

Svingom

Til slutt kom nattmaten. Den smakte fortreffelig. Ellers så det ut for at gjestene koset seg og hadde det hyggelig. Jeg synes det var et vellykket party.

Nattmat

 Søndag ble en dag med avslapning og middag var rester på Ricoria. Mandag kveld skulle vi reise hjem, og fulgte først minibuss til Berlin. Denne dagen regnet det.

Fra flyplassen


Så siste etappe til Oslo. Helgen i Stettin var svært vellykket. Det var også partyet til jubilanten. Da vi kom tilbake til Oslo, så vi det hadde kommet mer snø.

På vei om bord i flyet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar