fredag 5. oktober 2012

Gamle skolebilder, del 5

I 8. klasse på ungdomsskolen var det fast post på planen at klassene på dette trinnet skulle om vinteren på en ukes opphold på Fjellsetra. Der skulle elevene få utfolde seg i vinterlandskapet.

Vinterlandskap


Det var mars i 94 og masse snø, og det snødde i løpet av oppholdet. Dermed måtte det måkes. På bildet ser vi en elev som måker fram bilen min.

Masse snø


Det var ganske kaldt også slik som det skal være om vinteren. På neste bildet ser vi utsikta fra matsalen på Fjellsetra. Ikke vanskelig å se at det er kuldegrader ute.

Det er kaldt


Men elevene skulle ut og gå på ski, og på bildet under skal de bare ha en del instruksjon før de slippes ut i løyper og i bakken. Det var med lærere som var flinke på ski.

Bakken venter


Etter en lang skidag var det middag, og til slutt samling og inneaktiviteter. Elevene skulle lære om ting sjøl om de ikke var i klasseromma på skolen.

Kveldssamling


De fleste elevene var utrolig flinke i løypene og i utforrenn. Naturligvis skulle de som hadde utmerket seg ha premie på slutten av oppholdet. Diplomer og heder til vinnerne. Så var det å pakke sammen og dra hjem, en erfaring rikere. På bildet ser vi utdeling til førsteplass i slalåm.

En av vinnerne







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar